elisabeth andrée

about crochet

4 thoughts on “over ten thousand stitches…

  1. Hallo Estella,
    Jij ook een mooi weekend gewenst en heel veel succes met je project, maar gezien je andere maaksels wordt het mooi! Ik volg je blog want ik ben benieuwd naar wat je allemaal nog gaat (af)maken.

  2. Prachtig!Is hij al af?Niet alleen heel veel steekjes, maar ook heel veel losse eindjes…Hoeveel wol heb je daarvoor nodig gehad?

  3. We blijven aan de praat…Ik vermoedde al dat je wol van de Wibra gebruikte.Ik herken de kleuren -) Wibra is voor mij, op Zeeman na, de dichtstbijzijnde winkel waar ik breiwol en katoen kan kopen. Ik kom er net vandaan en heb nu spijt dat ik niet wat meer heb meegenomen om te beginnen aan een op jouw deken ge??nspireerd kleed voor op het zitgedeelte van de bank. Ik heb er nu twee plaids (we hebben twee banken) op liggen die mooi kleuren (limoengroen)in de kamer, vind ik zelf.Maar ze zijn van een soort synthetische badstof (lekker zacht, dat wel) en als er iemand gezeten heeft, dan zijn ze helemaal in de kreukels geraakt. Heel vervelend. Dus had ik het plan opgevat om een soort lopers te haken, maar had nog geen duidelijk beeld van wat het zou moeten worden. Nu weet ik het! Maar… ik heb ook nog enkele works in progress liggen en die kan ik beter eerst afmaken.

    Mooi weekend!
    Estella

  4. Dank je wel:) Wel opvallend dat je er naar vraagt omdat ik al een paar dagen erover denk die deken weer eens uit de kast te halen en hem af te maken, want nee, al die honderd en nog wat draadjes heb ik nog niet afgehecht:( Het wordt ook lastig omdat de ene kleur garen dunner is dan de andere. Ik weet niet meer hoeveel garen ik gebruikt heb, maar ik zal de deken een keer wegen en dan kan ik het je vertellen. Het is overigens goedkope Wibra acryl, een selectie van de kleuren die ze de afgelopen jaren hadden (100 gram = 1 euro). Het is -als je niet tegen wol kan- prettig garen voor dekens en tassen, maar ik gebruik het ook voor sjaals.